Σάββατο 17 Μαΐου 2008

Η Εγγραφή στο Paypal βήμα προς βήμα.

Η εγγραφή στο paypal είναι εύκολη και δωρεάν. Η διαδικασία εγγραφής περιλαμβάνει μερικά απλά βήματα (δείτε για αναφορά και την οθόνη εγγραφής πιο κάτω).

Βήμα 1: Εισάγετε τα στοιχεία επαφής και τις προσωπικές πληροφορίες σας. Τα στοιχεία επαφής σας περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση και τον τηλεφωνικό αριθμό σας.

Βήμα 2: Εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email.) που θα χρησιμεύει και σαν το paypal id σας (όνομα χρήστη) και έναν κωδικό πρόσβασης (Password).

Βήμα 3: Επιλέξτε δύο από τις μυστικές ερώτησεις και δώστε την απάντηση στην καθεμία. Εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, το Paypal θα σας υποβάλει αυτες τις μυστικές ερώτησεις για να ελέγξει την ταυτότητά σας πριν παρέχει τον κωδικό πρόσβασής σας.

Βήμα 4:Διαβάστε και δεχτείτε τη Paypal πολιτική συμφωνίας και ιδιωτικότητας χρηστών. Πρέπει να δεχτείτε τη συμφωνία για να συνεχίσετε.

Βήμα 5: Εισάγετε σωστά τους χαρακτήρες ελέγχου(προσέξτε τα κεφαλαία και τα μικρά διαφέρουν)στο κάτω μέρος της οθόνης.

Βήμα 6: Πατήστε το πλήκτρο Sign up και στην επόμενη οθόνη δώστε τα στοιχεία της κάρτας με την οποία θα συνδέσετε το Paypal.

Βήμα 7:Ελέγξτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας για ένα μήνυμα εγγραφής από το Paypal όπου θα πρέπει να κάνετε κλικ σε έναν link (σύνδεσμο) για να εξασφαλίσει το paypal την γνησιότητα του e-mail σας και να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Βήμα 8:Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής θα πρέπει να περιμένετε το ενημερωτικό της τράπεζάς σας (άν βιάζεστε μπορείτε να επισκεφτείτε την τράπεζα σας σε τρείς με τέσσερεις μέρες και να ζητήσετε να σας το δώσουν άμεσα) όπου θα φαίνεται μια χρέωση 1.5 Ευρώ από το Paypal με πρόθεμα έναν τετραψήφιο αριθμό. Συνδεθείτε στον λογαριασμό του Paypal με το ID σας (το e-mail σας) και το password που δώσατε κατα την εγγραφή σας. θα δείτε την παρακάτω οθόνη κάντε κλικ στο confirm my debit or credit car Βήμα 9: Θα δείτε την παρακάτω οθόνη. Εισάγετε στο κατάλληλο πλαίσιο τον τετραψήφιο αριθμό και πατήστε το πορτοκαλί κουμπάκι submit.

Αυτό ήταν! Συγχαρητήρια! Από εδώ και πέρα θα μπορείτε με απόλυτη ασφάλεια να εκμεταλευτείτε τις καταπληκτικές ευκαιρείες αγοράς στο Διαδύκτιο.

Δείτε επίσης
Η εγγραφή στο eBay