Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

Η εγγραφή στο eBay

Η εγγραφή στο eBay είναι εύκολη και δωρεάν. Η διαδικασία εγγραφής περιλαμβάνει μερικά 5 απλά βήματα (δείτε για αναφορά και την οθόνη εγγραφής πιο κάτω).

Βήμα 1: Εισάγετε τα στοιχεία επαφής και τις προσωπικές πληροφορίες σας. Τα στοιχεία επαφής σας περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση και τον τηλεφωνικό αριθμό σας. Οι προσωπικές πληροφορίες περιλαμβάνουν την ημερομηνία γέννησής σας, η οποία απαιτείται για να ελέγξει ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βήμα 2: Εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email.).
Πρέπει να εισαγάγετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να ελέγξετε αμέσως επειδή το eBay θα σας στείλει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έγγραφο που περιέχει τις οδηγίες για το πώς να ολοκληρώσει την εγγραφή.

Βήμα 3: Επιλέξτε έναν όνομα ως χρήστης (User id), τον κωδικό πρόσβασης (Password), και μια μυστική ερώτηση. Θα χρησιμοποιείτε το User id και τον κωδικός πρόσβασης κάθε φορά που κάνετε είσοδο στο eBay. Μάθετε περισσότερων για την επιλογή ενός User id. Εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, το eBay θα σας υποβάλει αυτήν την μυστική ερώτηση για να ελέγξει την ταυτότητά σας πριν παρέχει τον κωδικό πρόσβασής σας.

Βήμα 4:Διαβάστε και δεχτείτε τη eBay πολιτική συμφωνίας και ιδιωτικότητας χρηστών. Πρέπει να δεχτείτε τη συμφωνία για να συνεχίσετε. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική συμφωνίας και ιδιωτικότητας χρηστών.

Βήμα 5: Ελέγξτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας. Θα ελέγξετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας για ένα μήνυμα εγγραφής από το eBay και θα ακολουθήσετε τις οδηγίες στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής.



Συγχαρητήρια! Από εδώ και πέρα θα μπορείτε να εκμεταλευτείτε τις καταπληκτικές ευκαιρείες αγοράς στο eBay